ثبت نام لاتاری بدون پایان خدمت


ثبت نام لاتاری بدون پایان خدمت

یکی از مسائلی که این روزها جوانان با آن دست و پنجه نرم می کنند خدمت سربازی است. در ثبت نام قرعه کشی گزینه ای برای انتخاب وضعیت خدمت سربازی وجود ندارد در نتیجه برای ثبت نام نیازی به کارت پایان خدمت ندارید اما برای خروج از کشور باید پاسپورت داشته باشید، و برای گرفتن پاسپورت یا باید کارت خدمت یا معافیت موقت از طریق تحصیل داشته باشید.

موضوع تحریم‌های دولت آمریکا علیه ایران، به‌ویژه در این مورد، یعنی تحریم‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مشکلی است که گریبان برندگان قرعه‌کشی را نیز گرفته است. برندگانی که خدمت سربازی آنها در ارتش و ارگان های مرتبط با آن بوده است، ممکن است در زمان مصاحبه قرعه کشی مشمول بررسی امنیتی AP یا مجوز صدور ویزای ایالات متحده شوند. که در مقاله چک امنیتی برای ویزا یا AP چیست؟ به طور مفصل به آن پرداخته ایم.این موضوع باعث نگرانی شدید برندگان قرعه کشی شده است. در ادامه مطلب به توضیح شرایط ثبت نام قرعه کشی سربازان می پردازیم.

مدارک مورد نیاز دریافت پاسپورت برای مشمولان

  • مشمولان غایب

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم این افراد راهی برای گرفتن پاسپورت ندارند. تنها گزینه برای افرادی که قصد پیوستن به سربازی را ندارند این است که تا 50 سالگی صبر کنند. افرادی که حداقل 50 سال سن دارند می توانند بدون ارائه کارت خدمت گذرنامه خود را دریافت کنند.

  • دانشجویانی که مایل به درخواست پاسپورت خود هستند باید کد سخا را دریافت کنند.
  • مشمولان دانشجو

این دسته از افراد با طی مراحل اداری می توانند پاسپورت خود را برای هر منظوری دریافت کنند.

اول از همه توجه داشته باشید که پروسه گرفتن پاسپورت ممکن است یک ماه طول بکشد. موضوع دیگری که باید به آن توجه کنید مدت زمانی است که می خواهید این عمل را انجام دهید. بهترین زمان قبل از پایان ترم تحصیلی شما است، به عنوان مثال حدود ژانویه و فوریه زمان مناسبی برای درخواست پاسپورت است. اگر این کار را در پایان ترم تحصیلی یا بعد از پایان ترم تحصیلی انجام دهید، ممکن است روند دریافت پاسپورت شما هفته ها به تاخیر بیفتد.

گذرنامه ای که دریافت می کنید به نظر هیچ تفاوتی با پاسپورت های صادر شده دیگر ندارد و محدودیتی برای شما در خارج از کشور ایجاد نمی کند. به طور کلی برای گرفتن پاسپورت باید شش مرحله زیر را انجام دهید.

ثبت نام لاتاری بدون پایان خدمت

مراحل اخذ گذرنامه برای دانشجویان مشمول

  • مرحله اول اخذ کد سخا از سازمان نظام وظیفه

دانشجویانی که مایل به درخواست پاسپورت خود هستند باید کد سخا را دریافت کنند.

کد سخا چیست؟

به طور کلی کد سخا یک شناسه 5 رقمی است که برای آقایان صادر می شود. این کد در سازمان خدمات کشوری ثبت شده است. کد سخا برای انجام بسیاری از کارها صادر می شود. افراد مردی که می خواهند پاسپورت خود را دریافت کنند با مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +10 این کد را دریافت کرده و به مرکز صدور گذرنامه ارائه کنند.

لازم به ذکر است برای دریافت کد سخا افراد ملزم به ارائه مدارکی هستند که این مدارک عبارتند از:

  • ارائه یک قطعه عکس سه در چهار یا شش در چهار
  • ارائه اصل کارت ملی
  • ارائه اصل شناسنامه عکس‌ دار
  • ارائه فتوکپی از دو طرف کارت ملی

افرادی که دارای کارت ملی هوشمند هستند، ممکن است نیازی به ارائه مدارک ذکر شده نداشته باشند.‌

  • مرحله دوم: ثبت آنلاین درخواست خروج از کشور

در این مرحله باید درخواست خروج از کشور را ثبت کنید. برای این کار کافی است به درگاه خدمات الکترونیک پلیس به آدرس services.epolice.ir/prtl مراجعه کنید.

پس از ورود به این پورتال در پنجره ای که روبروی شما باز می شود باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که در قسمت نام کاربری کد ملی خود را وارد کنید و در قسمت رمز عبور کد سخا را که از یکی از دفاتر پلیس +10 دریافت کرده اید وارد کنید.

پس از انجام مراحل فوق وارد پنل کاربری می شوید، در این مرحله در قسمت خدمات الکترونیکی بر روی گزینه وظیفه عمومی کلیک کرده و سپس بر روی گزینه درخواست مجوز خروج از کشور کلیک کنید.

با کلیک بر روی این گزینه پنجره ای باز می شود که در آن باید اطلاعات درخواستی را وارد کنید

نکات ضروری در مورد درخواست خروج از کشور:

  • در این پنجره هدف خود را از درخواست خروج از کشور توضیح دهید.
  • اگر می خواهید از طریق زمینی کشور را ترک کنید، باید اولین کشوری را که پس از خروج از کشور وارد خواهید شد، وارد کنید. اگر می خواهید از طریق هوایی کشور را ترک کنید، مقصد خود را که روی بلیط نوشته شده است وارد کنید.
  • برای خروج از کشور باید مبلغی را به عنوان سپرده در نظر بگیرید. این مبلغ برای سفرهای زیارتی 3.5 میلیون تومان و برای سفرهای سیاحتی 15 میلیون تومان تعیین شده است. لازم به ذکر است که این مبلغ تا 48 ساعت پس از بازگشت به ایران به حساب شما واریز خواهد شد
  • توجه داشته باشید که در هر ترم تحصیلی فقط به مدت 20 روز مجاز به اقامت در خارج از کشور هستید و پس از پایان این مدت باید به کشور بازگردید.

بیشتر بخوانید : ثبت نام لاتاری

  • مرحله سوم : اخذ تاییدیه تحصیلی از دانشگاه

پس از ثبت درخواست در پرتال خدمات الکترونیک پلیس، اکنون باید از طریق دانشگاه محل تحصیل خود برای تاییدیه تحصیلی خود اقدام کنید.

ممکن است روند اخذ تاییدیه تحصیلی در هر یک از دانشگاه های کشور متفاوت باشد. پس از اینکه درخواست تایید تحصیلی خود را با موفقیت به دانشگاه مورد نظر ارسال کردید، پس از بررسی درخواست شما، دانشگاه تاییدیه تحصیلی صادر شده را به صورت الکترونیکی به سامانه نیروی انتظامی ارسال می کند.

لازم به ذکر است تاییدیه تحصیلی به صورت غیر الکترونیکی در اختیار شما قرار نخواهد گرفت

  • مرحله چهارم: ارائه وثیقه درخواستی

در این مرحله باید مبلغی را که برای شما تعیین شده است به عنوان ضمانت واریز کنید. برای این کار بهتر است در یکی از شعب بانک قوامین حساب باز کرده و مبلغ مشخص شده را به حساب بانک قوامین واریز کنید.

توجه داشته باشید که برای بازگشت سپرده خود باید شماره حساب بانک قوامین خود را وارد کنید.

  • مرحله پنجم : اقدام‌ جهت دریافت گذرنامه

پس از گذراندن مرحله چهارم و پرداخت ودیعه، اکنون می توانید برای پاسپورت خود اقدام کنید. به طور کلی، پس از واریز وجه، 3 روز فرصت دارید تا برای پاسپورت خود اقدام کنید.

برای اخذ پاسپورت باید به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه و مدارک مورد نیاز را به این مرکز ارائه دهید.

مدارک‌ مورد نیاز جهت اخذ گذرنامه:

  • ارائه دو قطعه عکس ۴ در ۶
  • ارائه اصل کارت ملی
  • ارائه فتوکپی کارت ملی
  • ارائه اصل شناسنامه عکس‌ دار
  • ارائه فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه
  • جنازه پاسپورت قبلی‌تان (اگر باطل شده)
  • پس از انجام مراحل، پاسپورت شما پس از حدود 2 هفته برای شما ارسال می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *